'Anderlecht blijft zoeken naar linksachter, komst Lukaku afgeraden'

'Anderlecht blijft zoeken naar linksachter, komst Lukaku afgeraden'

17-12-2019 08:00
20

RSC Anderlecht heeft de zoektocht naar een nieuwe linksachter nog niet opgegeven. De Brusselaars willen in de wintertransferperiode graag nog versterking achterin. Wie wordt de nieuwe linksachter?

Jordan Lukaku was één van de namen die op het lijstje stond, maar zijn komst zou moeilijk liggen. De ex-speler van RSC Anderlecht past wel in het profiel van de Brusselaars, maar er zijn de nodige zorgen bij zijn komst. Lukaku is namelijk alweer uit met een aanslepende knieblessure. Volgens Het Nieuwsblad moet Anderlecht zijn transfer dan ook vergeten en een 'zorgwekkende situatie' vermijden.

Ook Toni Lato werd genoemd als naam die op het lijstje van Anderlecht staat. De 22-jarige Spanjaard wordt door Valencia uitgeleend aan PSV, maar dat is vooralsnog een grote flop. In de heenronde mocht hij amper één minuut invallen. Hij lijkt dan ook niet meteen een speler te zijn die Anderlecht iets meer kan bieden.

De zoektocht is dus nog niet afgelopen voor RSC Anderlecht. Met Murillo heeft het al een nieuwe rechtsachter gevonden, maar de zoektocht naar een linksachter lijkt nog even te gaan duren.