Fans van Anderlecht geven ploeg laatste steuntje in de rug richting Luik

Fans van Anderlecht geven ploeg laatste steuntje in de rug richting Luik

Gepubliceerd: zaterdag 14 december 2019 om 18:35za 14-12-2019 om 18:35

Laatste update: zaterdag 14 december 2019 om 19:03za 14-12-2019 om 19:03

Zondag staat Standard – RSC Anderlecht op het programma. De fans van paars-wit zijn alvast klaar voor de klassieker. Zaterdag zwaaiden de supporters de troepen van Frank Vercauteren uit.

Een dag voor het duel in Luik trainde Anderlecht nog één keer op eigen bodem. Niet alleen de spelers en de trainers waren een present ook de nodige fans ware van de partij met spandoeken en pyrotechnisch materiaal.

Als Anderlecht nog een kans wil maken op een Play-Off 1-ticket moet het haast winnen tegen Standard. Voor Anderlecht worden het paar cruciale dagen. Eerst is er de topper tegen Standard. Volgende week neemt Anderlecht het dan weer op in de Beker van België tegen Club Brugge.

Ondertussen raakte bekend dat Vincent Kompany niet fit is geraakt voor de match in Luik. Nacer Chadli en Adrien Trebel kunnen mogelijk wel spelen tegen Standard.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bij Cercle-doelman Miguel Van Damme werd opnieuw leukemie vastgesteld Veel sterkte Miguel, we staan met de hele VoetbalPrimeur-familie achter jou! #VanDamme #Cercle #CercleBrugge #JPL #VeelSterkteMiguel

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws