UPDATE: 'Internazionale staat dichtbij akkoord met Chelsea over Giroud'

UPDATE: 'Internazionale staat dichtbij akkoord met Chelsea over Giroud'

Gepubliceerd: vrijdag 13 december 2019 om 22:41vr 13-12-2019 om 22:41

Laatste update: zondag 12 januari 2020 om 13:30zo 12-01-2020 om 13:30

Olivier Giroud is dichtbij een overstap naar Internazionale in de winterstop. De Franse Chelsea-spits in ongelukkig in Londen, waar hij het merendeel van de wedstrijden op de bank zit. 

De goede prestaties van Tammy Abraham zorgen ervoor dat trainer Frank Lampard geen reden ziet om aan zijn basisopstelling te sleutelen. Het betekent een plek op de bank voor Giroud, die door duidelijk niet blij mee is. De spits is er volgens L'Équipe zelfs al bijna uit met Internazionale, dat hem in januari naar Milaan wil halen.

Door een beslissing van het CAS om het transferverbod van Chelsea te verkorten, mag de club in de winterse transferperiode de transfermarkt weer op. Dit vergemakkelijkt een eventuele transfer van Giroud, aangezien er waar nodig een vervanger voor de Fransman aangetrokken kan worden.

Goed nieuws dus voor de spits, die ervan uitgaat bij Internazionale wél aan spelen toe te komen. De Fransman zal het echter niet makkelijk krijgen. Bij de Italiaanse topclub moet hij de strijd aangaan met Romelu Lukaku en Lautaro Martinez.

Update: Lukaku zal binnenkort samen met Giroud kunnen spelen, dat meldt Sky Sports. Inmiddels zou er ook bijna een akkoord bereikt zijn met Chelsea omtrent de transfer van Giroud. Chelsea krijgt naar verluidt een bedrag tussen de vijf en zes miljoen euro voor de spits. Bij Internazionale kan hij zijn handtekening zetten onder een contract voor 2,5 seizoenen.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws