'Ancelotti kan daags na ontslag bij Napoli al kiezen uit twee Engelse clubs'

'Ancelotti kan daags na ontslag bij Napoli al kiezen uit twee Engelse clubs'

Gepubliceerd: woensdag 11 december 2019 om 15:10wo 11-12-2019 om 15:10

Laatste update: woensdag 11 december 2019 om 16:15wo 11-12-2019 om 16:15

Carlo Ancelotti, die dinsdagavond werd ontslagen na een 4-0 overwinning van Napoli op Genk, hoeft niet lang te wachten op een nieuw dienstverband. De Italiaanse trainer heeft naar verluidt twee aanbiedingen uit de Premier League op zak.

Everton FC hoopt de ervaren oefenmeester naar Goodison Park te halen als opvolger van de deze week ontslagen Marco Silva. Everton staat er niet al te best voor en hoopt met de impulsen van Ancelotti, die in Engeland eerder werkte voor Chelsea, de weg omhoog weer in te kunnen zetten. Volgens Sky Sports zijn de contractonderhandelingen tussen Everton en Ancelotti ondertussen al begonnen.

Ondertussen zouden vertegenwoordigers van de Italiaanse manager al voor zijn ontslag bij Napoli in gesprek zijn geweest met Arsenal, schrijft

Everton will begin contract talks with Carlo Ancelotti after he was sacked as Napoli manager on Tuesday evening.

— Sky Sports News (@SkySportsNews) December 11, 2019 " target="_blank" rel="noopener">The Independent. Er is nog geen officieel contact geweest tussen de club en de trainer, maar nu Ancelotti geen baan meer heeft zou hij eenvoudig in gesprek kunnen gaan met de beleidsbepalers in het Emirates Stadium. De verwachting is dat een eerste uitnodiging voor de Italiaan snel gestuurd zal worden.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws