Standard - Anderlecht is voor Lardot, ook andere refs voor speeldag 19 bekend

Standard - Anderlecht is voor Lardot, ook andere refs voor speeldag 19 bekend

Gepubliceerd: woensdag 11 december 2019 om 14:15wo 11-12-2019 om 14:15

Dit weekend staat speeldag 19 van de Jupiler Pro League op het programma. De KBVB heeft ondertussen laten weten wie welke match fluit. Jonathan Lardot krijgt de leiding over de topper Standard - Anderlecht.

Twee maanden geleden zette het Referee Department Lardot nog op non-actief. De reden was dat hij na een andere topper (Club Brugge – KAA Gent) gesproken had met de pers. Hij gaf toen toelichting bij zijn beslissingen en dat vonden ze bij het Referee Department maar niets. Ondertussen is alles vergeten en vergeven en mag Lardot zondag Standard – Anderlecht fluiten.

Vrijdag begint speeldag 19 met KV Kortrijk – Royal Excel Moeskroen. Christof Doerick zal voor het eerste fluitsignaal zorgen. Op zondag is er Club Brugge – KV Mechelen met Nathan Verboomen als scheidsrechter. Bert Put heeft tot slot de laatste zucht van de speeldag in de mond. Put fluit immers KV Oostende – KAA Gent.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Goed nieuws voor het Belgisch voetbal! Minister van Sport Ben Weyts laat voetbal dan toch toe op Antwerps grondgebied! #AntwerpFC #Antwerp #KVMechelen #Mechelen #Beerschot #Antwerpen #JPL

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Lees meer over: Jupiler Pro League

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws