Appiah laat zich uit over vertrek bij Anderlecht: Wens van het bestuur

Appiah laat zich uit over vertrek bij Anderlecht: "Wens van het bestuur"

Gepubliceerd: zondag 8 december 2019 om 09:01zo 08-12-2019 om 09:01

De voorbije jaren was het een komen en gaan van spelers bij RSC Anderlecht. Daar had onder andere Mogi Bayat iets mee te maken, die huismakelaar was van de club. Hij kon er onder andere voor zorgen dat Dennis Appiah richting de Lotto Arena trok. Al kon die nooit echt overtuigen.

Appiah kwam voor een som van zo'n drie miljoen euro. Een groot succes werd zijn overgang echter niet. "Kijk, het eerste jaar was geweldig. We pakten de titel en speelden Champions League en we bereikten ook de kwartfinale van de Europa League. Dat waren geweldige momenten. Enkel het laatste jaar was moeilijk", zegt Appiah bij Goal.

"De club verkeerde wat in moeilijkheden", blikt hij terug. "De coach werd ontslagen en er waren nog meer veranderingen", geeft Appiah aan.

Afgelopen zomer vertrok hij bij paars-wit. Hij werd voor iets meer dan een half miljoen euro verkocht aan FC Nantes. "Het was de wens van het bestuur om afscheid te nemen van mij. Vanaf dat moment zocht ik naar een oplossing en ik vond het een geweldige kans om terug te keren naar Frankrijk om voor FC Nantes te gaan spelen", aldus Appiah.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

De CL-loting voor Club Brugge is bekend! Waar zie jij de Bruggelingen eindigen? #ClubBrugge #JPL #Vormer #Zenit #Dortmund #Lazio #ZenitSintPetersburg #LazioRoma #BorussiaDortmund #UCL #ChampionsLeague

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws