Tévez: 'Zelfs de slechtste speler bij United kwam in een Ferrari naar de training'

Tévez: 'Zelfs de slechtste speler bij United kwam in een Ferrari naar de training'

Gepubliceerd: zaterdag 7 december 2019 om 14:16za 07-12-2019 om 14:16

Carlos Tévez kwam in 2007 naar Manchester United en vormde een seizoen later samen met Wayne Rooney een gevreesd koningskoppel in de aanval. De twee waren vrienden en dat begon met een opvallend incident op één van de eerste trainingen van Tévez bij United.

Toen de Argentijnse aanvaller de parkeerplaats van het trainingscomplex opreed keek hij zijn ogen uit. "Rooney reed in een Ferrari of in een Lamborghini en zelfs de slechtste speler van de hele selectie reed in een Ferrari", vertelt Tévez aan de Argentijnse editie van Marca. "Ik kwam aanrijden in een Audi die de club mij had gegeven, maar iedereen lachte me uit alsof het een kleine Fiat was."

Daarop greep Rooney in en kwam hij zijn nieuwe Argentijnse ploeggenoot te hulp. "Ik vroeg wat er aan de hand was en toen zei Rooney dat ik een nieuwe auto nodig had", vertelt de nu 36-jarige spits van Boca Juniors. "Die gekke Rooney zei dat ik zijn Lamborghini maar moest nemen. Zonder dat ik ermee geregistreerd stond in Manchester kreeg ik hem."

Daarmee ontstond een vriendschap tussen de Engelsman en de Argentijn. "Ik zag veel van mezelf in hem omdat we op dezelfde manier speelden. We streden om iedere bal alsof het de laatste kon zijn. Ik voelde me verbonden met hem."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws