'Hellas Verona zet in op 20 miljoen (!) euro voor opgebloeide en begeerde Amrabat'

'Hellas Verona zet in op 20 miljoen (!) euro voor opgebloeide en begeerde Amrabat'

Gepubliceerd: zaterdag 7 december 2019 om 12:14za 07-12-2019 om 12:14

Hellas Verona wil cashen voor Sofyan Amrabat, meldt Voetbal International zaterdagochtend. De achtvoudig international van Marokko wordt momenteel gehuurd van Club Brugge, maar Hellas Verona heeft een clausule van circa drie miljoen euro in het huurcontract op laten nemen.

De huidige nummer 9 van de Serie A kan echter een veelvoud van dat bedrag terug gaan verdienen, lijkt het. Amrabat miste dit seizoen nog geen competitiewedstrijd en heeft zich bij een groot aantal Italiaanse clubs in de kijker gespeeld. Napoli werd al nadrukkelijk genoemd in Italië, maar volgens VI zijn ook SS Lazio, Fiorentina en AC Milan in de race. Een avontuur in Londen behoort eveneens tot de mogelijkheden voor Amrabat: ook West Ham United en Tottenham Hotspur volgens de in Nederland geboren middenvelder.

Hellas Verona hoopt de hoofdprijs te ontvangen voor de voormalige speler van Club Brugge: naar verluidt hebben de Italianen een vraagprijs van liefst twintig miljoen euro in hun hoofd. Napoli is momenteel de favoriet in de strijd om Amrabat: volgens Italiaanse media is er al een akkoord tussen club en speler bereikt, maar VI meent dat het nog niet zover is.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws