Nederlanders Koeman en Boskamp vinden België favoriet voor het EK

Nederlanders Koeman en Boskamp vinden België favoriet voor het EK

Gepubliceerd: zondag 1 december 2019 om 20:14zo 01-12-2019 om 20:14

Laatste update: zondag 1 december 2019 om 20:15zo 01-12-2019 om 20:15

Het EK staat bijna voor de deur en er kan ook stilaan gespeculeerd worden over de grote favorieten. Heel wat mensen lijken de Rode Duivels naar voren te schuiven als één van de favorieten voor de eindzege. Ook in Nederland.

Zo vindt Johan Boskamp ons land één van de twee favorieten om het EK te winnen. "Ik heb twee favorieten voor de eindzege: België en Italië", gaf hij aan bij VTBL.

Vooral het scorend vermogen van de Rode Duivels maakt indruk op hem. "Ze hebben voorin jongens als Christian Benteke, Romelu Lukaku en Dries Mertens, die kunnen allemaal scoren... ."

Ook de Nederlandse bondscoach, Ronald Koeman, schat België bijzonder hoog in. "Een finale België-Nederland zou geweldig zijn, België is misschien de sterkste ploeg op dit moment. Wij zijn ons nog aan het ontwikkelen, maar we zijn tegen niemand kansloos", klonk het bij Het Laatste Nieuws.

"Ik gun het Martínez ook dat hij een finale haalt. Als er een moment is voor België, dan is het nu, ook qua leeftijd van het team. Wij hebben nog jongere spelers, vooral in de aanval", besloot hij.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Lees meer over: Rode Duivels

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws