Lamkel Zé treurt niet dat hij topper tegen Gent mist met Antwerp: Beter nu

Lamkel Zé treurt niet dat hij topper tegen Gent mist met Antwerp: "Beter nu"

Gepubliceerd: maandag 11 november 2019 om 23:42ma 11-11-2019 om 23:42

Didier Lamkel Zé speelde zondag weer een bijzonder belangrijke rol met Antwerp. Met een knappe rush op links had hij een voetje in het winnende doelpunt van Antwerp. Na zijn viering kreeg hij echter een gele kaart, zijn vijfde van het seizoen.

"Bij elk doelpunt dat we scoren, vier ik en ben ik heel gelukkig, of het nu een vriendenmatch is of een competitiematch. En nu is het extra mooi omdat we de top zes terug induiken", lachte Lamkel Zé achteraf bij Het Nieuwsblad.

Door zijn gele kaart is de Kameroener echter geschorst voor de partij tegen KAA Gent. "Beter nu geschorst dan later, want met de wedstrijden van de nationale ploeg er nog eens bij, zou ik te vermoeid zijn", vertelt hij.

"Of de coach boos is voor mijn gele kaart? Ach, ik wou gewoon vieren en de coach is als een vader voor mij. Ik ben persoonlijk erg blij met Bölöni als trainer. Hij gaat goed met de groep om en ik zou niet willen dat hij weggaat", aldus Lamkel Zé.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

KAA Gent wil de absolute jackpot en vraagt meer dan 30 miljoen euro voor Jonathan David! Is hij dat bedrag waard? #KAAGent #AAGent #Gent #David #JPL #Transfernieuws

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws