Onstopbare Lukaku evenaart legendarische Ronaldo met negen doelpunten

Onstopbare Lukaku evenaart legendarische Ronaldo met negen doelpunten

02-11-2019 21:09
9

Romelu Lukaku overtuigt vriend en vijand in zijn seizoensbegin met Internazionale. De Rode Duivel is maar niet af te stoppen en scoorde zaterdag opnieuw twee keer. Onze landgenoot is bezig aan een recordseizoen.

Lukaku scoorde zaterdag tegen Bologna doelpunt nummer acht en negen voor Internazionale. Met zijn negende doelpunt van het seizoen is Lukaku bezig aan een absoluut recordseizoen bij Internazionale.

Onze landgenoot evenaart namelijk het record van een absolute legende, Ronaldo. Die kon in zijn debuutseizoen bij Internazionale ook negen keer scoren in elf wedstrijden. Een doelpuntentotaal dat Lukaku inmiddels ook heeft bereikt.

Wil hij het even goed blijven doen als Ronaldo, dan zal hij ook moeten blijven scoren. De Braziliaan, voor sommigen de beste spits ooit, kon in zijn debuutseizoen maar liefst 25 keer scoren in 32 scoren. Lukaku weet dus wat hem te doen staat.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Elf wedstrijden, negen doelpunten. Wat een seizoensbegin van Romelu Lukaku! #Inter #Internazionale #Lukaku #RomeluLukaku #RodeDuivels #ManUtd

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on