Mazzu blikt vooruit naar topper: Dat moeten we tegen Antwerp verbeteren

Mazzu blikt vooruit naar topper: "Dat moeten we tegen Antwerp verbeteren"

29-10-2019 20:10 Laatste update: 20:16
2

KRC Genk ontvangt woensdagavond Royal Antwerp FC in de Luminus Arena. Een duel tussen twee ploegen die momenteel op slechts één puntje van elkaar staan. Felice Mazzu hoopt alvast dat zijn troepen beter voor de dag komen dan tegen Cercle Brugge (1-0 winst).

"Het wordt een belangrijke match morgen voor ons", vertelde de coach van Genk aan Het Laatste Nieuws. "We weten dat Antwerp voor de titel wil spelen. Het is een topploeg die vlak voor ons staat. Ze hebben veel kwaliteiten op verschillende vlakken. We hebben wel het thuisvoordeel. We halen hier vijftien van onze negentien punten thuis, dus die thuismatchen zijn heel belangrijk.”, begon Mazzu.

Afgelopen weekend speelde Genk een draak van een wedstrijd tegen Cercle Brugge. De troepen van Mazzu waren onmondig voor de goal en scoorden slechts één keer. "Voetbal draait nog altijd om doelpunten", vertelde de coach daarover. "Je mag dan wel twintig kansen creëren, maar als je maar één keer scoort zeggen mensen snel dat je een slechte wedstrijd gespeeld hebt. Dat moeten we tegen Antwerp verbeteren", besloot Mazzu.