'Alle spelers staan de koop en de club eigenlijk ook'

'Alle spelers staan de koop en de club eigenlijk ook'

24-10-2019 07:26
16

Bij KV Oostende start het water stilaan aan de lippen. Volgens Sportwereld zou door de huidige financiële situatie de kustploeg geen proflicentie ontvangen, moest het haar dossier vandaag moeten indienen.

De supporters en spelers van KV Oostende moeten voorlopig nog vrezen. Er is nog een cashflow. Iedereen binnen de club kan dus betaald worden. Alleen is het grote probleem dat het geld opgeraakt. Tegen 2020 moet KVO twee miljoen euro vinden. 'Met andere woorden: alle spelers staan te koop en de club eigenlijk ook', schrijft Sportwereld.

Op vrijdag hoopt KV Oostende op goed nieuws. Dan heeft het een onderhoud met Alychlo. De investeringsmaatschappij van voormalig voorzitter Marc Coucke verhuurt jaarlijks de hoofdtribune voor de Versluys Arena voor 1,2 miljoen euro. De club kan dat bedrag almaar moeilijker betalen.

Volgens de krant willen Coucke en co geen korting geven, maar wil de investeringsmaatschappij zich wel schappelijk opstellen en zoeken naar een oplossing. Ook hoopt men bij de club op hulp van de stad Oostende.