Meunier hoopt op nieuw contract bij PSG: “Ik ben vragende partij”

Meunier hoopt op nieuw contract bij PSG: “Ik ben vragende partij”

Gepubliceerd: zaterdag 19 oktober 2019 om 07:28za 19-10-2019 om 07:28

Dinsdag ontvangt Club Brugge PSG. Bij de bezoekers keert Thomas Meunier even terug naar het Jan Breydelstadion. In Parijs voelt Meunier zich nog altijd goed ondanks dat zijn contract aankomende zomer afloopt.

Bij PSG is Meunier de afgelopen maanden niet altijd zeker van een basisplaats. "Ik vind het niet leuk dat ik in deze situatie beland ben. Zeker met het oog op het EK dat er zit aan te komen. Het is belangrijk dat ik ritme opdoe, want net dat heb ik nodig. Hoe minder ik speel, hoe meer fysieke problemen ik ondervind", aldus Meunier in Het Laatste Nieuws.

De Rode Duivel hoopt op een nieuw contract bij PSG. "Nu, de vraag is: gaat PSG mij aan de kant zetten omwille van mijn sportieve prestaties of omdat mijn contract afloopt? Dat zijn twee compleet verschillende situaties. Voor alle duidelijkheid: ik lig niet in conflict met het bestuur, hé. Integendeel. Ik ben vragende partij voor een nieuw contract."

Meunier, die vrijdag nog tegen Nice in de basis stond, blijft vechten voor zijn plaats. "Ondertussen blijf ik professioneel - ik ben geen speler die problemen veroorzaakt. Je hoofd laten hangen en zeggen: 'Ik wacht tot het seizoen voorbij is, zodat ik gratis naar een andere club kan', is het domste wat je kan doen. Zo steek ik niet in elkaar. Ik denk dan ook niet dat ik hier op een dag met de beloften zal moeten spelen."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Denk je dat PSG het contract van Meunier gaat verlengen?

(471 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws