Dát is het bewijs dat Kompany de grote baas is bij Anderlecht

"Dát is het bewijs dat Kompany de grote baas is bij Anderlecht"

Gepubliceerd: woensdag 16 oktober 2019 om 11:42wo 16-10-2019 om 11:42

Anderlecht en Vincent Kompany kregen dinsdag een boete van 5000 euro opgelegd omdat de Geschillencommissie van de KBVB zoals iedereen zag dat Kompany en niet Simon Davies de coach van RSCA was. Voor Emile Mpenza was het ook al overduidelijk.

Mpenza, tegenwoordig jeugdcoach bij Royal Antwerp FC, zag altijd al dat Davies een schaduwtrainer was. "Het stond zwart op wit geschreven: hij nam geen beslissingen. Maar wat deed hij daar dan? Hij zat tussen twee stoelen. En hij is opzijgeschoven omdat het team niet draaide", citeert Sport/Voetbalmagazine.

Voor Mpenza zijn er meer signalen dat alles om Kompany draait. "Men heeft hem alles laten doen wat hij wilde. Het beste voorbeeld is de terugkeer van onze vriend Anthony Vanden Borre. Als je het bewijs zoekt dat Kompany de grote baas is: dát is het."

Tot slot geeft Mpenza mee dat hij nooit vertrouwen heeft gehad in een dubbelrol voor zijn ex-collega bij de Rode Duivels. "Dat is veel te veel voor één man. Indien zoiets zou werken, hadden de grote clubs het al eerder gedaan. Het is onmogelijk", neemt Mpenza een helder standpunt in.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws