Selectie Rode Duivels: 'Sterkhouders zijn twijfelachtig, mogelijk één nieuwe naam'

Selectie Rode Duivels: 'Sterkhouders zijn twijfelachtig, mogelijk één nieuwe naam'

04-10-2019 07:16
7

De Rode Duivels speelt de komende interlandperiode tegen San Marino en Kazachstan. Vrijdag maakt bondscoach Roberto Martinez zijn selectie bekend. In tegenstelling tot de vorige interlandbreak worden tal van andere namen verwacht.

Leandro Trossard, Koen Casteels en Vincent Kompany zullen er vanwege een blessure sowieso al niet bij zijn de komende twee wedstrijden. Daarnaast zijn ook Kevin De Bruyne, Jason Denayer, Thomas Meunier en Romelu Lukaku onzeker tot zeer twijfelachtig, aldus La Derniére Heure.

In vergelijking met de vorige interlands kan Martinez opnieuw een beroep doen op de broertjes Eden en Thorgan Hazard, Axel Witsel en Timothy Castagne. Yari Verschaeren en Benito Raman maakten in Schotland dan wel hun debuut, toch valt het te betwijfelen of zij er deze keer bij zijn.

De Waalse krant geeft aan dat Dodi Lukebakio mag hopen op een eerste selectie voor de Rode Duivels. Standard-winger Maxime Lestienne zit ook in de voorselectie. Afwachten welke namen Martinez vrijdagmiddag uit zijn hoed tovert.