Club Brugge gaat op zoek naar Champions Leaguestunt tegen Real Madrid

Club Brugge gaat op zoek naar Champions Leaguestunt tegen Real Madrid

30-09-2019 18:30 Laatste update: 01-10-2019 15:33
6

Club Brugge krijgt dinsdag een droomaffiche op het programma. De Belgische vicekampioen komt in actie tegen Real Madrid. De Bruggelingen lijken kansloos, maar is dat ook echt zo?

CL-TOPPER! Club Brugge maakt het Real Madrid moeilijk: gigapromo!

Bookmaker Ladbrokes heeft een gigantische promotie klaar voor deze partij. Bij het openen van een speelrekening krijg je een unieke kans om jouw winst te verdriedubbelen. Maak jij met andere woorden een juiste gok, zie jij jouw winst VERDRIEDUBBELD worden voor deze partij. Een bijzonder mooie promotie!

Lees verder onder de afbeelding

Bij Club Brugge kan men met veel vertrouwen afzakken richting Madrid. Niks moet, alles mag. De Champions League halen was al een onverhoopt succes, elk puntje extra is nu een bonus. Met nog geen enkele nederlaag dit seizoen krijgt Real Madrid alvast een moeilijke kluif.
 
Thibaut Courtois waarschuwde zijn ploegmaats al dat het "geen makkie" ging worden. Aan Club Brugge om hem gelijk te geven. Tegen KV Mechelen alvast een goede voorbereiding, het won met 0-5. Toch enkele kopzorgen voor Philippe Clement, die het zonder Eder Balanta en Matej Mitrovic moet doen en hoogstwaarschijnlijk ook zonder Fede Ricca.
 
Kansen tegen Madrid?
Al is men bij Real Madrid ook niet gespaard gebleven van blessures. Geen Marco Asensio, meer dan waarschijnlijk ook geen Marcelo. Toch zag het afgelopen weekend onder andere Luka Modric terugkeren. Dat zou weleens voor het verschil kunnen zorgen.
 
In ieder geval heeft Real Madrid de punten wel nodig. Na de pijnlijke nederlaag tegen PSG zijn de punten nodig. De vorm begint wel stilaan terug te keren, met een ongeslagen parcours in de eigen Spaanse competitie. Nu wil het de 3 punten pakken tegen Blauw-Zwart.

Wij geloven alvast dat Thibaut Courtois minstens één keer gepasseerd zal worden. Toch gaan de drie punten naar Real Madrid. De odd voor Madrileense winst waarin beide teams scoren staat momenteel op 2,35. Zet je hier €1 op in, krijg je dus maar liefst €4,05 euro WINST terug dankzij deze promo!

CL-TOPPER! Club Brugge maakt het Real Madrid moeilijk: gigapromo!