Preud’homme niet tevreden: “Bepaalde spelers hebben niet alles gegeven”

Preud’homme niet tevreden: “Bepaalde spelers hebben niet alles gegeven”

Gepubliceerd: vrijdag 27 september 2019 om 09:45vr 27-09-2019 om 09:45

Standard sleepte in extremis een overwinning uit de brand tegen Lommel. Coach Michel Preud’homme vond dat zijn manschappen het beter konden doen.

Na da 1-0 van Standard daalde het tempo flink. "We vielen in slaap", begint Preud’homme tegenover Het Laatste Nieuws. In de tweede helft viel plots de gelijkmaker. "Je moet doorduwen voor een tweede goal. Bepaalde spelers hebben niet alles gegeven, dachten dat te gemakkelijk zou gaan."

De spelers van Standard konden vervolgens maar moeilijk een vuist maken. “Er konden dingen beter, ja. Dit jaar zijn we echter doorgegaan tot het einde. Vorig seizoen wonnen we die wedstrijd niet", besluit Preud’homme. Uiteindelijk waaide een voorzet van Boljevic binnen en won Standard alsnog binnen de reguliere speeltijd.

Voor Boljevic was het zijn vierde doelpunt in twee matchen. "Ik zag de bal komen en ik dacht: ik gooi hem voor. Het was iets tussen een voorzet en een schot. Ik bad dat hij erin zou gaan. (grijnst) Ik was zo blij dat er geen verlengingen kwamen”, aldus de Montenegrijn.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Heeft Preud'homme hier gelijk?

(102 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws