Carrasco kan na meer dan een maand nog eens winnen met Dalian Yifang

Carrasco kan na meer dan een maand nog eens winnen met Dalian Yifang

Gepubliceerd: zaterdag 21 september 2019 om 12:00za 21-09-2019 om 12:00

Dalian Yifang heeft eindelijk nog eens match kunnen winnen. Met Yannick Carrasco 90 minuten tussen de lijnen versloeg Dalian Yifang in de Chinese competitie Shenzhen FC met 2-0.

Shenzhen FC is niet meteen een hoogvlieger in China. Momenteel staat de club derde laatste in de competitie. Toch was de zege voor Carrasco en co meer dan welkom. Het was van 2 augustus geleden dat Dalian Yifang nog eens overwinning boekte. Sinds de 1-3 zege tegen Chongqing Lifan speelde het één keer gelijk en verloor het twee keer in de competitie. Ook was er 2-3 nederlaag in de halve finales van de beker tegen Shanghai Shenhua.

In de 2-0 zege tegen Shenzhen namen Zheng Long en Dong Yanfeng de doelpunten voor hun rekening. De assists kwamen van Sun Guowen en Wang Yaopeng. Door de overwinning staat Dalian Yifang nu zevende met 34 punten. Enkel de eerste drie plaatsen geven recht op Aziatisch voetbal.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Genk is in de zoektocht naar een nieuwe spits uitgekomen bij Heracles-aanvaller Cyriel Dessers. Een goede aanwinst voor Genk? #Genk #KRCGenk #Transfernieuws #Heracles #JPL #Dessers

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws