Groot voordeel voor Club Brugge, LASK Linz krijgt geen hulp

Groot voordeel voor Club Brugge, LASK Linz krijgt geen hulp

Gepubliceerd: woensdag 21 augustus 2019 om 22:48wo 21-08-2019 om 22:48

Laatste update: woensdag 21 augustus 2019 om 22:54wo 21-08-2019 om 22:54

Club Brugge zal komende woensdag LASK Linz met extra rust kunnen bekampen. Het ziet de wedstrijd tegen Charleroi (voorlopig) uitgesteld worden. LASK Linz? Dat kan niet profiteren van rust.

De Oostenrijkers hoopten in navolging van Club Brugge ook rust te krijgen in de competitie. Het wil de competitiewedstrijd van komend weekend tegen grote rivaal Rapid Wenen uitstellen. Die ploeg gaat daar echter niet mee akkoord.

"We kunnen het verzoek van LASK begrijpen, maar ook wij hebben de afgelopen jaren verschillende keren soortgelijke situaties meegemaakt", zegt Zoran Barisic, sportief directeur van Rapid Wenen in de Oostenrijkse pers.

De club wil dan ook geen wedstrijd laten uitstellen. "LASK wist dat het hierin terecht zou kunnen komen als het bleef winnen. Om nu drie dagen voor onze match in Wenen met het idee van een uitstel te komen is te laat", geeft hij aan.

LASK geeft de hoop nog niet op, maar lijkt toch geen rust meer te krijgen. Niet alleen is Rapid Wenen geen voorstander, ook de Oostenrijkse Bundesliga én tv-rechtenhouder Sky moeten hun zegen nog geven.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws