UPDATE: 'Afgeketste deal van Agbo betekent ook slecht nieuws voor Dejaegere'

UPDATE: 'Afgeketste deal van Agbo betekent ook slecht nieuws voor Dejaegere'

20-08-2019 07:15 Laatste update: 22-08-2019 10:14
10

KAA Gent stond op het punt om Uche Agbo over te nemen van Standard. Een akkoord voor vier seizoenen lag op tafel, maar toch werd de deal tussen beide topclubs nog afgeblazen.

Zo meldt La Dernière Heure dat Agbo er niet in geslaagd is om zijn medische en fysieke testen tot een goed einde te brengen. Er was een akkoord tussen Standard en Gent, alsook met de middenvelder zelf. Helaas voor alle partijen gooiden de testen van Agbo nog roet in het eten.

Agbo is al een tijdje overbodig bij Standard. De Nigeriaan werd vorig seizoen uitgeleend aan Rayo Vallecano, maar deze zomer keerde hij dus terug naar Sclessin. Een overgang naar Gent, dat een vervanger zoekt voor Anderson Esiti, leekt lange tijd in de maak. Helaas moeten de Buffalo’s nu op zoek naar een ander alternatief.

Update 22/08, 10.14: Indien Agbo naar KAA Gent was vertrokken, kon Brecht Dejaegere richting Luik gaan. Nu de Agbo-deal van de baan is, lijkt ook Dejaegere zijn transfer naar Standard te mogen vergeten. Volgens Bob Faesen van Het Belang van Limburg vindt Standard de vraagprijs van Dejaegere te hoog. 

No Poll