Zware klap voor Horvath: Hij moet de wet van het voetbal ondergaan

Zware klap voor Horvath: "Hij moet de wet van het voetbal ondergaan"

Gepubliceerd: vrijdag 9 augustus 2019 om 22:45vr 09-08-2019 om 22:45

Met Simon Mignolet heeft Club Brugge zijn doelman voor de komende jaren beet. Dat betekent meteen dat Ethan Horvath het mag vergeten. Philippe Vande Walle hoopt dat de Amerikaan toch nog een mooie carrière maakt.

"Ik heb het wel voor Horvath", geeft hij aan in Krant Van West-Vlaanderen. "Nadat hij de voorbije seizoenen meermaals zijn basisplaats verloor, is hij toch telkens sterker teruggekomen. Na zijn sterke prestaties van vorig seizoen in de Play-Offs en zijn goede start dit seizoen, zag je hem groeien en vertrouwen krijgen."

Dat is nu plots van geen tel meer. "Nu ondergaat hij de wet van net voetbal en is het verstandig van Philippe Clement om hem enkele dagen tot zichzelf te laten komen. Ik zou Horvath aanraden om geen overhaaste beslissingen te nemen, maar volgens mij is hij zeker een doelman die een basisplaats mag ambiëren bij een degelijke ploeg in het buitenland."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Spelers geboren in de jaren '80, '90 en '00. Wat is jouw perfecte voorhoede? Je mag maar één speler per generatie kiezen!

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Gaat Horvath bij Club Brugge blijven?

(354 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws