JPL-trainer slaat nu al alarm: Heb nog minstens vier versterkingen nodig

JPL-trainer slaat nu al alarm: "Heb nog minstens vier versterkingen nodig"

04-08-2019 08:10 Laatste update: 08:16
5

Het seizoen is voor Cercle Brugge teleurstellend begonnen. Na in extremis onderuit te zijn gegaan tegen Standard, werd er zaterdagavond met 3-1 verloren op het veld van KV Oostende. Cercle-coach Fabien Mercadal vraagt het bestuur openlijk om versterkingen.

Mercadal vond de nederlaag tegen Oostende totaal onnodig. "Ik wil geen afbreuk doen aan de tegenstander, maar we hebben hen de zege eigenlijk cadeau gedaan. We hebben eigenlijk het slechtste scenario geschreven. We scoren snel buitenshuis, maar dan gebeurt er wat er gebeurt", baalt Mercadal tegenover Sporza van het verdere verloop.

Het ergste moest namelijk nog komen "Het toppunt van de nachtmerrie was vooral dat we op 2-2 kunnen komen, die kans missen en in diezelfde actie met tien komen te staan na de tackle van Mboula", aldus Mercadal. De Fransman trekt tot slot na de 0 op 6 dat zijn kern nog een serieuze kwaliteitsinjectie nodig heeft. "We hebben wel nog steeds een jonge en onvolledige groep en ik heb nog zeker vier spelers nodig", klinkt het resoluut.