Antwerp kan profiteren van sterke Mbokani, die een topseizoen wil draaien

Antwerp kan profiteren van sterke Mbokani, die een topseizoen wil draaien

29-07-2019 08:43
7

Hij mag dan wel al 33 jaar oud zijn, het is er niet aan te zien bij Dieumerci Mbokani. De aanvaller kon niet veel beter beginnen aan het seizoen met Antwerp. In de overwinning tegen Eupen was hij meteen een uitblinker.

Antwerp maakte zondagavond gehakt van Eupen, dat met 1-4 verloor van The Great Old. De grote uitblinker, Mbokani. De spits scoorde twee keer. Als het van hem afhangt, blijft het daar zeker ook niet bij. "Dit doet deugd", reageerde Mbokani bij Het Laatste Nieuws. "Vorig jaar begon ik pas na vijf matchen, nu sta ik er meteen."

Vorig seizoen was Mbokani al één van de uitblinkers in onze competitie. Nu wil hij nog beter doen. eDe ploeg gaat voor, maar persoonlijk wil ik beter doen dan de veertien doelpunten die ik vorig seizoen maakte. Twintig zou een mooi, rond getal zijn."

"Dat moet lukken, als ik me - zoals nu - honderd procent blijf voelen en we aanvallender spelen dan tijdens de voorbije campagne. Dat is trouwens de bedoeling vande coach. Dat ik veel trappen gekregen heb? Ja, maar dat hoort nu eenmaal bij het lot van een diepe spits, die de bal bijhoudt om acties te maken", lacht Mbokani.