Conte duwt nu ook Perisic naar de uitgang: Niet geschikt voor wat ik vraag

Conte duwt nu ook Perisic naar de uitgang: "Niet geschikt voor wat ik vraag"

21-07-2019 07:45 Laatste update: 07:54
1

Antonio Conte wil schoon schip maken bij Inter, maar voorlopig zijn de oefenwedstrijden nog niet indrukwekkend. Conte weet niet wat hij moet doen met Ivan Perisic, zo maakt hij duidelijk na de 1-0 nederlaag tegen Manchester United.

Conte wil Inter naar een 3-5-2 zien evolueren. "We werken, maar de resultaten zijn voorlopig verre van positief. Ik denk niet dat Perisic geschikt is voor de rol die ik vraag. Dus op dit moment kan hij eigenlijk alleen in de spits spelen", aldus de Italiaan op zijn persconferentie.

Perisic stond vorige zomer nog in de belangstelling van Manchester United, maar die deal raakte toen niet rond. Inter flirt al een tijdje met Romelu Lukaku. Mogelijk kan Perisic dus in die transferdeal worden betrokken. Man U wijkt niet af van de vraagprijs voor Lukaku, die rond 85 miljoen euro ligt.

Conte hoopt nog altijd dat die deal slaagt. "Lukaku? Je weet wat ik denk over Lukaku. Maar momenteel is hij een speler van Manchester United, dus is het niet juist om over hem te spreken. We zullen zien wat de club kan bereiken, ik ben hoopvol."

No Poll