Buffel blijft actief in voetbalwereld: Het moet nog vorm krijgen

Buffel blijft actief in voetbalwereld: "Het moet nog vorm krijgen"

Gepubliceerd: zaterdag 20 juli 2019 om 23:01za 20-07-2019 om 23:01

Thomas Buffel werd voor de Supercup in de bloemetjes gezet door KRC Genk. De veteraan speelde een 'Legends Match' en mocht samen met zijn zoontjes voor de aftrap zorgen. Helemaal afscheid heeft Buffel echter niet genomen.

Tegenover Sporza kondigde Buffel aan dat hij in de voetbalwereld zal blijven. "Mijn toekomst ligt waarschijnlijk in het voetbal, maar het moet nog vorm krijgen. Ik ga eerst wat tot rust komen, want ik heb twintig jaar lang mijn sociaal leven opgeofferd. Als ik weer fris ben, wil ik een leuke functie in het voetbal: dat kan als trainer zijn of in een adviserende rol. Alle opties liggen nog open", zegt hij.

Dat hij nog uitgebreid afscheid mocht nemen van Genk, vond hij bijzonder mooi. "Het was een eer dat ik nog een wedstrijd mocht spelen met mijn fantastische ex-collega's en voor de supporters die ik voor altijd in mijn hart heb", aldus Buffel.

"Ik heb hier hele mooie jaren gehad, hier ben ik thuis. Mijn mooiste herinnering? De titels en bekers zijn natuurlijk het summum, maar ook enkele individuele prestaties en mooie doelpunten. Het is een mix van verschillende emoties", besluit hij.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Zie jij een goede trainer in Buffel?

(321 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws