Preud'homme spreekt niet over titel met Standard: We moeten stabiel worden

Preud'homme spreekt niet over titel met Standard: "We moeten stabiel worden"

Gepubliceerd: zondag 14 juli 2019 om 15:16zo 14-07-2019 om 15:16

Standard bereidt zich momenteel voor op het nieuwe seizoen. Het tweede seizoen onder Michel Preud'homme, wat meestal betekent dat er een prijs wordt gepakt Al wil de trainer daar nog niet over spreken.

"Mijn werk is heel simpel: ik kom naar de club, werk met het materiaal dat we hebben en ik zie wat we kunnen verbeteren. Zoals elke trainer die op termijn blijft", vertelt Preud'homme bij Sporza.

Afgelopen seizoen zat er geen titel in na teleurstellende Play-Offs. Ook nu wil MPH daar nog niet over beginnen. "Over de titel spreek ik niet. Standard moet een stabiele club worden en proberen ooit iets te winnen."

"Je moet er natuurlijk altijd bij zijn in POI en als alles goed draait, er zijn niet te veel gekwetsten en je hebt niet veel pech, dan moet je ooit wel meedoen voor de titel en voor bekers. Maar je moet dat nooit uitspreken, want er zijn zeker vijf à zes ploegen die denken zoals ons", klinkt het.

De wensen van Preud'homme
Preud'homme is duidelijk wat hij volgend seizoen hoopt te zien bij Standard. "Wat je mij kan toewensen het komende seizoen? Een seizoen zonder pech, want dat hadden we vorig jaar te veel. En een seizoen met regelmaat", aldus Preud'homme. Die pech lijkt echter niet uit te blijven. Zo viel Obbi Oularé zaterdag nog geblesseerd uit.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws