OFFICIEEL: KV Kortrijk stelt nieuwe T2 voor, maar het is niet Deschacht

OFFICIEEL: KV Kortrijk stelt nieuwe T2 voor, maar het is niet Deschacht

03-07-2019 18:49 Laatste update: 18:57

KV Kortrijk heeft woensdag de nieuwe assistent van Yves Vanderhaeghe voorgesteld. Jordi Lemiengre wordt de T2 van KV Kortrijk. Ook Olivier Deschacht was in beeld als nieuwe assistent van Vanderhaeghe.

De afgelopen zes jaar was Lemiengre aan de slag bij KV Oostende als assistent. 'Jordi Lemiengre, ex-assistent van Yves Vanderhaeghe bij KV Oostende, maakt de overstap naar KV Kortrijk om samen met Bart Meert assistent-trainer te worden bij KV Kortrijk', klinkt het bij KV Kortrijk.

Vanderhaeghe polste ook Deschacht om T2 te worden bij KV Kortrijk. De twee speelden in het verleden samen bij RSC Anderlecht. Maar voorlopig komt het dus niet tot een nieuwe samenwerking. Mogelijk zoekt Deschacht (38) nog een laatste sportieve uitdaging als speler.

Op maandag stelde KV Kortrijk met Patrick Deman ook al een nieuwe keeperstrainer voor. Ook hij kwam over van KV Oostende. Deman volgde bij de Kerels Cedric Berthélin op. Berthélin vertrok naar Sporting Charleroi om daar toe te treden tot de staf van Karim Belochine.