Antwerp kan niet winnen in 'geheim' oefenduel, Rodrigues aan het kanon

Antwerp kan niet winnen in 'geheim' oefenduel, Rodrigues aan het kanon

30-06-2019 19:15 Laatste update: 19:26
1

Antwerp speelde zondagmiddag een oefenduel tegen Uerdingen, een club uit de Duitse derde afdeling. In die match zonder publiek werd het 1-1.

Antwerp is momenteel op stage in het Duitse Marienfeld en pikte op de derde dag een wedstrijdje mee. Laszlo Bölöni zette heel wat van zijn beste spelers tussen de lijnen, met onder meer Refaelov, Mbokani en Haroun in de basis.

Uerdingen, met ex-Dortmunder Kevin Grosskreutz binnen de rangen, stond zijn mannetje tegen Antwerp. Het kreeg zelfs een grote kans, maar raakte de lat. Aan de overkant had Antwerp meer geluk. Een gekraakt schot van Ivo Rodrigues verdween vlak door de rust in doel.

Na de pauze haalde Bölöni er zeven spelers uit, en dat had gevolgen voor de match. Uerdingen kon De Winter verslaan via een poging van Franck Evina, een huurling van Bayern München. De partij eindigde op een billijk gelijkspel.

Antwerp: De Winter, Seck (65’ Kakudji), Batubinsika, Pius (45’ De Laet), Jukleröd (56’ Li Haoran), Nazaryna (65’ Muanza), Haroun (56’ Quirijnen), Rodrigues, Refaelov (45’ Baby), Hairemans, Mbokani (56’ Geeraerts)