Cop en Oulare schieten Standard voorbij UR Namur en naar zege

29-06-2019 20:02
4

Standard heeft de wedstrijd tegen UR Namur goed afgesloten. Op bezoek bij de amateurploeg werd het 1-6.

Standard, met nieuwe doelman Milinkovic-Savic in de basis, begon het best aan de partij. Na nog geen tien minuten voetballen wist Vojvoda de score te openen voor Standard. Obbi Oulare verdubbelde die voorsprong met het hoofd na twintig minuten voetballen.

Oulare had er zin in, want net na de drankpauze scoorde hij nogmaals. Collega-spits Renaud Emond liet zich ook van zijn beste kant zien met een doelpunt in de dertigste minuut van de partij Enkele minuten later prikte UR Namur nog eens tegen voor de 1-4 ruststand.

Net zoals in de eerste werd ook in de tweede helft snel gescoord. Deze keer was Duje Cop doelpuntenmaker van dienst. De Rouches zagen af van de hitte, op doelpunten bleef het dan ook wachten. Dat kwam er tien minuten dan toch, opnieuw via Cop die voor de 1-6 eindstand zorgde.