Club Brugge viert tweede oefenzege op rij na simpele wedstrijd tegen Torhout

29-06-2019 19:51
1

Club Brugge en Philippe Clement hebben hun tweede oefenwedstrijd tot een goed einde gebracht. Op bezoek bij Torhout KM werd het 1-7.

Met het meeste baloverwicht en de meeste kansen nam Club Brugge al snel de bovenhand in de partij. Op doelpunten bleef het echter wachten. Zonder Vanaken en Danjuma bleek het toch moeilijk om die laatste juiste pass bij elkaar te spelen.

Halfweg de eerste helft viel dat doelpunt er dan toch. De jongeling Eric Appiah glipte door de Torhoutse verdediging en maakte er 0-1 van. Voor de scheidsrechter ook een goede reden om een drankpauze in te lassen. De overmacht van Club Brugge nam niet af, een tweede doelpunt werd nog net van de lijn gehaald door Torhout.

Dat tweede doelpunt kwam er uiteindelijk ook nog, na een penaltyfout op Openda. Vormer plaatste zich achter de bal: 0-2. Die 0 bleef niet op het bord, want net voor rust werd het nog 1-2 door Gianni Vanhaecke. Al kon Club Brugge toch nog met een dubbele voorsprong de rust in na een doelpunt van Openda, die de voorzet van Clinton Mata in doel kopte.

Een volledig nieuwe ploeg in de tweede helft, die even de tijd nodig had om op gang te komen. Jelle Vossen brak uiteindelijk de ban, 1-4. Waar Rezaei er niet in slaagde in de competitie, lukt het hem wel in de voorbereiding. De 1-5 was voor de Iraanse spits.

Via een prachtige vrije trap werd het zelfs nog 1-6 via Maxim De Cuyper, Siemen Voet kopte de 1-7 eindstand in doel.