Gent haalt het in extreme hitte met sprekend gemak van Dikkelvenne

29-06-2019 16:46 Laatste update: 16:51
6

Onder een snikhete zon heeft KAA Gent makkelijk komaf gemaakt met KSC Dikkelvenne. Het won met maar liefst 0-6.

De wedstrijd kon niet beter beginnen voor Gent. Na amper vier minuten voetballen stond het al 0-2. Het was Beridze die tot twee keer toe wist te scoren.

De Buffalo's hadden de hele wedstrijd de controle. Dat zorgde voor rust nog voor drie extra doelpunten. Derijck, Rosted en Yaremchuk waren de doelpuntenmakers van dienst.

Ondanks de hitte besloot Jess Thorup om zijn basiself tijdens de rust niet te veranderen. Geen wolkje in de lucht, maar het was wel aan de regenen. Doelpunten dan. Na de pauze werd het nog 0-6 via Roman Bezus.

Op het uur kreeg de basiself van Gent toch rust. Elf nieuwe jongens mochten het veld betreden. Zij konden ook enkele kansen creëren, maar geen doelpunten. Het bleef 0-6.