UPDATE: ‘Manchester United blijft koppig met deal voor Lukaku’

UPDATE: ‘Manchester United blijft koppig met deal voor Lukaku’

27-06-2019 10:00 Laatste update: 14:26
4

Manchester United heeft een concrete aanbieding binnengekregen voor Romelu Lukaku. Inter zou namelijk 70 miljoen euro voor hem betalen, zij het dan wel in twee fases.

Volgens The Guardian is het de bedoeling dat Inter de Rode Duivel eerst twee jaar huurt aan vijf miljoen euro per jaar. Daarna hebben ze dan de verplichting om hem over te kopen voor nog eens 60 miljoen euro.

Inter wil deze zomer nog aanvaller Mauro Icardi verkopen, die ook zo'n 70 miljoen euro moet opbrengen. Als Inter een akkoord vindt met Man U over zo'n huurdeal kan het nog de kat uit de boom kijken voor Icardi.

Het is vooral Lukaku zelf die graag een transfer wil. Onder Ole Gunnar Solskjaer is hij niet zeker van zijn plaats, terwijl Inter-coach Antonio Conte net een grote bewonderaar van hem is. Lukaku scoorde in zijn eerste seizoen bij Manchester United 27 doelpunten, maar vorig seizoen bleef de teller steken op vijftien goals.

Update 27/06, 14.26: De afgelopen dagen draaien de geruchten rond Romelu Lukaku op volle toeren. De spits wordt nadrukkelijk in verband gebracht met Internazionale. De Italiaanse topclub moet rekening houden met de Financial Fair Play-regels en stelde al een paar ruildeals voor. Ook een huurdeal met aankoop is een optie, maar Manchester United blijft volgens The Evening Standard koppig de vraagprijs van 89 miljoen euro eisen.