UPDATE: Transfer Raman nog altijd niet rond, sportief directeur boos

UPDATE: Transfer Raman nog altijd niet rond, sportief directeur boos

Gepubliceerd: zondag 23 juni 2019 om 11:15zo 23-06-2019 om 11:15

Laatste update: vrijdag 5 juli 2019 om 10:35vr 05-07-2019 om 10:35

Volgens Bild is de transfer van Benito Raman naar Schalke 04 in kannen en kruiken. Maar onder meer SPOX ontkent dat de overgang van Fortuna Dusseldorf naar Schalke 04 volledig rond is.

Raman kan al een tijdje rekenen op concrete interesse van Schalke 04. De Duitse ex-club van Marc Wilmots is bereid om liefst negen miljoen euro te betalen voor Raman. Plus middenvelder Bernard Tekpetey (21) maakt de omgekeerde beweging.Bild meldde zaterdag dat alle partijen een akkoord bereikte over de transfer. Maar andere Duitse bronnen laten weten dat Fortuna Dusseldorf voorlopig de deal ontkent.

Toch zou een transfer voor de komende dagen moeten zijn. Mogelijk moeten enkel nog de laatste details geregeld worden.Raman kan terugblikken op een sterk seizoen bij Fortuna Dusseldorf. De ex-speler van onder meer KAA Gent en Standard maakte de voorbije maanden tien goals in de Bundesliga. Hij was ook goed voor vier assists.

Update 24/06, 19.10: Zoals VoetbalPrimeur.be meldde, zit Raman nog niet bij Schalke 04. Fortuna-CEO Thomas Röttgermann laat weten dat hij “verrast is door de berichtgeving”. Van een akkoord tussen de clubs is er nog geen sprake. Fortuna lijkt ook meer dan negen miljoen euro te willen voor onze landgenoot. "Het genoemde bedrag ligt niet in de lijn van zijn transferwaarde", klinkt het bij zijn huidige werkgever, die Raman verwacht op haar eerste training.

Update 05/07, 10.35: De transfer van Raman wordt stilaan een soap. De deal met Schalke 04 is nog altijd niet rond. Lutz Pfannenstiel, de sportief directeur van Düsseldorf, is daar niet blij mee. "Dit maakt me boos", klinkt het in de Duitse pers. Ik zag Raman al poseerde met een shirt van Schalke, maar de deal is nog niet rond." 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws