'Club Brugge staat dichtbij een terugkeer van Verheyen, wachten op handtekening'

'Club Brugge staat dichtbij een terugkeer van Verheyen, wachten op handtekening'

Gepubliceerd: woensdag 22 mei 2019 om 08:01wo 22-05-2019 om 08:01

Laatste update: woensdag 22 mei 2019 om 09:36wo 22-05-2019 om 09:36

Club Brugge wil Philippe Clement maar wat graag naar Jan Breydel halen, maar hij is niet de enige. Zo zou Blauw-Zwart dichtbij de terugkeer van Gert Verheyen staan. De ex-speler en publiekslieveling kan de nieuwe assistent worden.

Het Nieuwsblad meldt dat Verheyen graag wil terugkeren naar zijn oude liefde Club Brugge. Zelfs indien Clement toch niet voor Blauw-Zwart kiest, is Verheyen bereid om een contract te tekenen bij de club van zijn hart.

Toch wordt er nog niet meteen een handtekening verwacht, want alles hangt af van wie de nieuwe trainer wordt. Die moet per slot van rekening zijn goedkeuring geven over de assistenten die aan zijn zijde zullen staan. Het bestuur van Club Brugge rekent er echter op dat Verheyen gewoon terugkeert naar het oude nest.

Eigen assistent
Als Clement voor Club Brugge kiest, brengt hij al zeker zijn assistent Johan Van Rumst mee. Beide heren zijn al sinds zijn eerste avontuur bij Waasland-Beveren onafscheidelijk. Voor Verheyen hoeft dit echter geen gevolgen te hebben, aangezien Van Rumst eerder als T3/videoanalist actief is.

Poll

Een goede zet van Club Brugge?

(494 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws