'Standard krijgt concurrentie voor Butez, Antwerp springt in dans voor doelman'

'Standard krijgt concurrentie voor Butez, Antwerp springt in dans voor doelman'

Gepubliceerd: dinsdag 21 mei 2019 om 23:35di 21-05-2019 om 23:35

Laatste update: woensdag 22 mei 2019 om 00:04wo 22-05-2019 om 00:04

Jean Butez leek op weg om de opvolger te worden van Guillermo Ochoa bij Standard Luik, maar de transfer sleept aan omdat het dossier van de Franse doelman heel complex is. Bovendien heeft een andere gegadigde zich ondertussen gemeld voor Butez.

Volgens Sudpresse springt Royal Antwerp FC immers in de dans voor de keeper van Excelsior Moeskroen. De Great Old moet tijdens de transfermercato op zoek naar een vervanger voor Sinan Bolat, die hoogstwaarschijnlijk andere oorden opzoekt.

Butez, die ook nog steeds op een lijstje staat bij Club Brugge, heeft nog niet beslist bij welke ploeg hij zijn carrière wil vervolgen. Bovendien wil Moeskroen boter bij de vis. De Waalse club moet immers 50% van het transferbedrag afstaan aan Lille OSC, de ex-club van Butez. 

Vojvoda
De onderhandelingen tussen Moeskroen en Standard over Mergim Vojvoda gaan wel de goede kant op. De rechtsachter, die nog een contract heeft voor één seizoen op Le Canonnier, wil graag terugkeren naar de ploeg van zijn hart en verkiest Standard boven Ludogorest en KAA Gent.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws