Einde van Mbappé bij PSG? Frans wonderkind wakker transfergeruchten aan

Einde van Mbappé bij PSG? Frans wonderkind wakker transfergeruchten aan

Gepubliceerd: maandag 20 mei 2019 om 08:18ma 20-05-2019 om 08:18

Kylian Mbappé heeft voor beroering gezorgd tijdens de awardavond van de Union Nationale des Footballeurs Professionnels (UNFP), de Franse spelersvakbond. De aanvaller van Paris Saint-Germain gaf een opvallend signaal over een mogelijke transfer.

Mbappé werd uitgeroepen tot beste speler van de Ligue 1 en tot talent van het jaar, maar hij viel pas echt op met zijn dankwoord. "Ik ben nu aangekomen op een tweede kruispunt in mijn carrière. Ik heb hier ontzettend veel ontdekt. Misschien is dit het moment dat ik meer verantwoordelijkheden moet nemen. Misschien bij Paris Saint Germain, met alle plezier, maar misschien ergens anders voor een nieuwe uitdaging."

De topscorer van de Ligue 1 met 32 goals liet de zaal in onzekerheid achter. "Ik heb gezegd wat ik wilde zeggen", voegde hij daar naast het podium nog aan toe. "Als je zo'n podium krijgt, heb je de mogelijkheid om een boodschap achter te laten. Ik denk dat ik dat heb gedaan. Als ik nog meer zou zeggen zou het teveel zijn en zou mijn boodschap wellicht niet zijn overgekomen."

De 20-jarige aanvaller speelt sinds de zomer van 2017 voor PSG, dat hem eerst een jaar huurde en vervolgens voor naar verluidt 180 miljoen euro overnam van AS Monaco. Mbappé werd in de wandelgangen al eens in verband gebracht met Real Madrid.

Poll

Denk je dat Mbappé deze zomer vertrekt bij PSG?

(175 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws