'Bayern München zoekt al nieuwe coach, PSV-trainer Van Bommel op lijst'

'Bayern München zoekt al nieuwe coach, PSV-trainer Van Bommel op lijst'

Gepubliceerd: woensdag 15 mei 2019 om 13:16wo 15-05-2019 om 13:16

De ontwikkeling van PSV-trainer Mark van Bommel wordt op de voet gevolgd door zijn ex-club Bayern München, meldt BILD woensdagochtend. Volgens de toonaangevende ochtendkrant wordt Van Bommel al voorzichtig naar voren geschoven als mogelijke opvolger van Niko Kovac.

De 47-jarige Kroaat heeft eveneens een verleden als speler van Bayern en ligt op koers om Der Rekordmeister naar de dubbel te leiden. De positie van Kovac is echter allerminst zeker: de spelers en achterban zouden niet te spreken zijn over zijn behoudende speelstijl.

Volgens BILD zijn de beleidsbepalers onder de indruk van de voormalig publiekslieveling uit Maasbracht, die PSV tijdens zijn eerste seizoen als trainer 'op zijn Van Bommels' laat voetballen: aanvallend, dominant en agressief. Mocht Kovac inderdaad voortijdig sneuvelen, dan lijkt Van Bommel een meer dan serieuze kandidaat om de nieuwe trainer van Bayern te worden.

Hetzelfde medium berichtte onlangs dat Bayern geïnteresseerd was in Ajax-trainer Erik ten Hag, die echter nog een jaartje in Amsterdam lijkt te blijven. Volgens Voetbal International is de 79-voudig Oranje-international ook in beeld bij AC Milan.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws