Berge spreekt het eindelijk uit: “Ja, KRC Genk wordt kampioen”

Berge spreekt het eindelijk uit: “Ja, KRC Genk wordt kampioen”

Gepubliceerd: zaterdag 4 mei 2019 om 10:26za 04-05-2019 om 10:26

Laatste update: zaterdag 4 mei 2019 om 10:33za 04-05-2019 om 10:33

KRC Genk won overtuigend met 4-0 van Antwerp. De Limburgers kunnen zo volgende week al kampioen spelen. Sander Berge durft het dan ook eindelijk uitspreken dat de titel binnen is.

KRC Genk is in bloedvorm. "Deze zege - de zesde in zeven wedstrijden - mag je gerust een statement noemen. Normaal is Antwerp een erg moeilijk te manoeuvreren ploeg en wij hebben er toch vier keer tegen gescoord. Het zegt iets over de vorm waarin we zitten. Momenteel voetballen we een beetje op een wolk”, vertelt Berge aan Het Laatste Nieuws.

Berge durft uiteindelijk uit te spreken dat KRC Genk kampioen is. "Dat we volgende week in Brugge de kroon op het werk kunnen zetten? Die gedachte motiveert ons", ging Berge verder. "Het is voor dat soort momenten dat je het doet. Door onze voorsprong kunnen we vrij ontspannen naar ginder. We moeten onszelf geen druk opleggen, maar ons evenmin wegstoppen. Of wij straks kampioen worden? Als je het mij vraagt, dan durf ik nu 'ja' zeggen.”

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wat een topseizoen van Lukaku! De Rode Duivel was woensdag goed voor zijn 30ste doelpunt! #Lukaku #Inter #Internazionale #RodeDuivels #RSCA #RSCAnderlecht #Anderlecht #RomeluLukaku

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws