UPDATE: Tottenham laat Vertonghen neuroloog bezoek na hoofdblessure

UPDATE: Tottenham laat Vertonghen neuroloog bezoek na hoofdblessure

02-05-2019 13:01 Laatste update: 13:01
6

De medische staf van Tottenham kreeg na de wedstrijd tegen Ajax heel wat kritiek voor de manier waarop ze met de blessure van Jan Vertonghen omgingen. Woensdag heeft de club daar ook op gereageerd.

"Jan werd onderzocht op het veld waarbij onze medische staf de richtlijnen van de bond strikt heeft opgevolgd. Uit de testen bleek dat hij alert was en alle vragen juist beantwoordde. Daarom beslisten we dat hij kon verderspelen”, klinkt het bij de club.

Uiteindelijk werd Vertonghen toch gewisseld. “Toen de symptomen toch heviger werden en hij niet meer kon rechtstaan, hebben we hem toch naar de kant gehaald.” Momenteen gaat het volgens de club goed met Vertonghen, dat liet de Rode Duivel ook zelf weten op Twitter. "Vandaag is Jan verder onderzocht in het ziekenhuis en alle testen zijn goed verlopen. Ook de volgende dagen staan er nog onderzoeken op het programma”, klonk het nog

Update 2 mei 13.01 uur: Het Laatste Nieuws dat Vertonghen donderdagochtend nader onderzocht is na zijn hoofdblessure van dinsdagavond. The Spurs willen zich nog niet uitspreken over de blessure van de verdediger, maar vrijdag zou nog een bezoek aan de neuroloog gepland staan.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sterkte aan @jvertonghen, die met een neusblessure naar de kant moest tegen Ajax 😱😞 #vertonghen #tottenham #ajax #totaja #rodeduivels

A post shared by VoetbalPrimeur.be (@voetbalprimeur.be) on