Belhocine vol vertrouwen: Anderlecht heeft het beste middenveld van België

Belhocine vol vertrouwen: "Anderlecht heeft het beste middenveld van België"

27-04-2019 20:30
23

RSC Anderlecht wil het seizoen eindigen met toch nog enige glans. Het moet dus punten zien te sprokkelen. Zondag wacht Club Brugge en dat Karim Belhocine in zijn eigen jongens gelooft, is wel duidelijk.

Voor de partij tegen Anderlecht had Ivan Leko al heel wat lof voor de aartsrivaal van Club Brugge. Terechte lof, zo oordeelt Belhocine. De interimtrainer van Anderlecht ziet heel wat talent rondlopen in zijn ploeg.

"Wij kunnen met Kums, Trebel en Verschaeren het beste middenveld in België vormen", geeft Belhocine aan tegenover Het Nieuwsblad. "Het zijn drie geweldige spelers. Als ze gedisciplineerd spelen en hun taken uitvoeren, zijn ze de besten."

Verschaeren is dé ontdekking bij Anderlecht dit seizoen, maar hij moet wel hulp krijgen van de anciens vindt Belhocine. "Dat betekent dat Yari meer vrijheid krijgt en dat Kums of Trebel steeds moet waken over het evenwicht in het elftal. Ze zijn slim genoeg om te begrijpen dat ze afhankelijk zijn van elkaar", besluit de interimtrainer van Anderlecht.