STVV is de lachende derde in Play-Off 2A na gelijkspel tussen KVO en Charleroi

27-04-2019 19:50

Charleroi en KV Oostende hebben geen goede zaak gedaan in de strijd om groepswinst in Play-Off 2. De wedstrijd tussen beide ploegen eindigde in een 2-2 gelijkspel.

Beide ploegen konden de punten goed gebruiken om STVV toch nog van groepswinst proberen te houden. De eerste helft was echter bijzonder tegenvallend, met amper tot geen kansen aan beide kanten.

De beste kansen waren nog voor Charleroi, dat tot twee keer toe hoopte op een strafschop. Ook doelpogingen van Bruno en Niane zorgden uiteindelijk niet voor een doelpunt in de eerste helft.

Charleroi kwam ook het best uit de kleedkamer, maar werd daar niet voor beloond. Het was KVO dat het eerst kon vieren. Na een fout op Boonen kreeg de thuisploeg een strafschop. Sakala twijfelde niet en bracht de Oostendenaren op voorsprong. Het wordt ook beloond naar werken. In de kluts kan Osimhen voor de verdiende 1-1 zorgen.

Daar bleef het niet bij. Tien minuten voor tijd kon Charleroi een voorsprong vieren, opnieuw uit de kluts. Gabrielle Angella maakte er 1-2 van. Daar leek de wedstrijd ook op te gaan eindigen, maar net voor affluiten maakte Robbie Dhaese de 2-2.