Boskamp legt de schuld bij Leko: Dan moet je als trainer rustig blijven

Boskamp legt de schuld bij Leko: "Dan moet je als trainer rustig blijven"

27-04-2019 08:45
12

Club Brugge begon met de volle 9 op 9 punten perfect aan Play-Off 1. Aan de laatste twee matchen hield Blauw-Zwart echter amper een punt over. Johan Boskamp is van mening dat trainer Ivan Leko dit na de nederlaag bij Racing Genk (3-1) in de hand heeft gewerkt.

"Bij Club Brugge is na de goede start in Play-Off 1 de boel in mekaar gezakt. Dat kan te maken hebben met angst. Ivan Leko verliest een match bij Genk en gooit meteen de ploeg overhoop. Dat is vreemd, omdat ze voordien heel goed voetbal speelden. Alles stond op punt", geeft Boskamp zijn mening in Het Belang van Limburg.

Boskamp vindt dat Leko slecht heeft gehandeld. "Je kunt eens een match verliezen. Dan moet je de rust behouden als trainer, die mindere match accepteren en niet alles weggooien wat je hebt opgebouwd", is de analist kritisch.

Vreemde zet
Zo snapt Boskamp niet waarom Siebe Schrijvers negentig minuten op de bank zat tegen Royal Antwerp FC (0-0). "Schrijvers moet op de bank blijven zitten voor Openda, die nooit scoort", toont de Nederlander tot slot zijn onbegrip.