Ex-international geeft Martinez gouden raad: Als hij durft wisselen

Ex-international geeft Martinez gouden raad: "Als hij durft wisselen"

Gepubliceerd: zondag 21 april 2019 om 22:44zo 21-04-2019 om 22:44

Nu de nationale voetbalcompetities bijna zijn afgelopen, staat er ook weer bijna interlandvoetbal op het programma. Zo werken de Rode Duivels begin juni nog EK-kwalificatiewedstrijden af. Wie in de selectie zal zitten voor die wedstrijden, is nog niet bekend.

Ons land neemt het dan op tegen Kazachstan en Schotland. Twee landen die niet meteen voor problemen moeten zorgen. Volgens Marc Hendrikx is dit dan ook het geschikte moment om te puzzelen in de selectie van de Rode Duivels.

"Als ik bondscoach was, zou ik een basis van een zestiental spelers behouden, maar daarnaast zou Roberto Martinez voortdurend vijf à zeven spelers moeten wisselen in zijn selectie. Nu houdt Roberto Martinez vaak vast aan zijn 22 namen", klonk het bij Het Belang van Limburg.

Enkele jongens die goed presteren bij hun club zouden dan een beloning kunnen krijgen. "Als hij durft te wisselen, biedt dat meer mogelijkheden en beloont hij de jongens die in een goede periode zitten bij hun club. Dit zal hen alleen maar een extra boost aan vertrouwen geven. Het is altijd een goed idee om jongens naar Tubeke te halen, ook al zijn ze dan slechts nummer 23 tot 30 in een selectie. Je hebt echt het gevoel van bij de grote jongens te horen", klinkt het.

Lees meer over: Rode Duivels

Poll

Moet Martinez experimenteren?

(269 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws