Coucke krijgt veeg uit de pan: Aanpak veranderen of koffers pakken

Coucke krijgt veeg uit de pan: "Aanpak veranderen of koffers pakken"

09-04-2019 19:18
21

Het stormt momenteel bij RSC Anderlecht. De Brusselaars begonnen met nul op negen aan Play-Off 1 en dat zorgt voor onvrede bij de supporters. Vooral Marc Coucke moet het ontgelden.

De voorzitter van paars-wit was niet aanwezig afgelopen weekend tegen KV Kortrijk (1-2), want hij was op vakantie met zijn gezin. Marc Degryse is niet te spreken over de aanpak van Coucke. "Bij zijn eerste match als voorzitter stond hij op het veld, nu is hij er niet. Dat is typisch voor de situatie: hij moet zich verstoppen. Hij wilde alles veranderen bij Anderlecht", vertelt Degryse in Sport/Foot Magazine.

"Wij hadden ons nooit kunnen voorstellen dat Roger Vanden Stock naar de kleedkamer zou komen om raad te geven. En dan wordt nu zelfs de naam van het stadion gewijzigd. Dat is een totaal gebrek aan klasse. Het doet pijn aan de ogen. Coucke moet zijn aanpak radicaal veranderen, of hij moet zijn koffers pakken. Zijn ego zal deze gang van zaken zeker niet aanvaarden. De oplossing is een geslaagd transfermercato volgende zomer. Het is aan Michael Verschueren en Frank Arnesen om zich te bewijzen", besluit Degryse.

Lees ook: Degryse ziet veel tekortkomingen bij Anderlecht: "Zelfs zij verzuipen nu mee"