Spaanse blondine haalt uit naar Courtois: ''Je vogelt er maar op los''

Spaanse blondine haalt uit naar Courtois: ''Je vogelt er maar op los''

30-03-2019 10:45
12

Thibaut Courtois ligt onder een vergrootglas bij de Spaanse pers. Ook zijn privéleven wordt op de voet gevolgd. Courtois werd recent gespot met de Spaanse presentatrice Alba Carrillo. Courtois ontkende een relatie met haar te hebben en dat zorgt voor een felle reactie bij Carillo.

''We zijn geen koppel en zullen er nooit een zijn'', zei Courtois nadat hij samen met Carrillo op de voorpagina van het Spaanse blad Semana had gestaan. Die opmerking is bij Carrillo duidelijk in het verkeerde keelgat geschot. Ze trok in het radioprogramma Ya Es Mediodía, fel van leer tegen Courtois. 

''Je vogelt er maar op los'', citeert Het Laatste Nieuws de harde woorden. Carrillo heeft het duidelijk helemaal gehad met de Rode Duivel. ''Ik heb deze man zoveel verdedigd... Als je twee kinderen hebt, let je maar beter op met wie je allemaal in je bed duikt. Ik zal er alvast niet zijn om hem in de gaten te houden.''

Fout
Carrillo deelde ook nog een steek uit naar aanleiding van Courtois zijn flater tegen Rusland. ''Wat zeker is, is dat je niet echt geconcentreerd met je werk bezig bent want onlangs ging je nog stevig in de fout'', herinnert ze hem fijntjes.