Anderlecht spreekt zich uit over toekomst van Rutten: Dan doen we verder

Anderlecht spreekt zich uit over toekomst van Rutten: "Dan doen we verder"

27-03-2019 09:46 Laatste update: 09:49
16

Fred Rutten loodste RSC Anderlecht naar Play-Off 1 en dat mag gerust een klein succesje genoemd worden. Toch is het lang niet zeker dat de Nederlander ook volgend seizoen trainer is bij paars-wit. Michael Verschueren spreekt zich erover uit.

In Sport/Voetbalmagazine laat Verschueren zich uit over de toekomst van Rutten. "We zijn samen aan een opdracht begonnen en als de resultaten er zijn, dan doen we met elkaar verder", opent de sportieve baas van Anderlecht.

"Welk resultaat zou ons voldoening geven? Tweede worden met slecht voetbal is oké. Pakken we de derde plaats met schitterend voetbal, dan zetten we onze samenwerking wellicht voort. Met een vierde plaats en goed voetbal zullen we niet content zijn."

Resultaat allesbepalend
In tegenstelling tot wat kwatongen beweren, geeft Verschueren mee dat de beslissing over Rutten pas na de Play-Offs zal vallen. "Waarom wil iedereen op voorhand weten welke beslissing we zullen nemen? Het resultaat zal altijd doorslaggevend zijn. Ongeacht de sterkte van je project. Geen enkele trainer zou jaren op Anderlecht overleven zonder prijzen te pakken", besluit hij.