Transferdomper voor Club Brugge: 'Shaktar wil meewerken, speler heeft ander plan'

Transferdomper voor Club Brugge: 'Shaktar wil meewerken, speler heeft ander plan'

Gepubliceerd: maandag 25 maart 2019 om 11:15ma 25-03-2019 om 11:15

Het seizoen is nog niet voorbij, maar Club Brugge bereidt zich al voor op het volgend jaar. Het zal deze zomer weer flink wat investeren in de spelerskern. De volgende aanwinst komt mogelijk uit Oekraïne.

De Hongaarse fansite Ulloil29 geeft namelijk aan dat Club Brugge interesse toont in Ivan Petriak. De flankspeler komt momenteel uit voor Ferencvaros, dat hem een jaar leent van het Oekraïense Shakhtar Donetsk.

Volgens de eerder genoemde bron is Club Brugge bereid om tot twee miljoen euro te betalen voor Petriak. De flankspeler is bezig aan een goed seizoen bij zijn club. In 23 competitiewedstrijden was hij goed voor zes doelpunten en tien assists.

Bij Club Brugge zou Petryak een vertrek van Arnaut Danjuma kunnen opvangen, die in de belangstelling staat van AC Milan.

Update 25/03, 11.15: De kans dat Petryak naar Club Brugge afzakt, wordt steeds kleiner. Volgens Nemzeti wil de Hongaar graag langer bij Ferencvaros blijven. Blauw-Zwart zal met een charmeoffensief moeten komen om de flankaanvaller te overtuigen.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws