Er is weer hoop bij KAA Gent: We kunnen de titel pakken

Er is weer hoop bij KAA Gent: "We kunnen de titel pakken"

18-03-2019 08:02
7

Met een knappe 0-2 zege tegen STVV wist KAA Gent deelname aan Play-Off 1 veilig te stellen. De trein richting Europees voetbal lijkt vertrokken voor Gent. En misschien zelfs meer?

Na de zege tegen STVV is Gent zeker van Play-Off 1. Als het van Roman Yaremchuk afhangt, blijft het ook niet enkel bij deelname aan Play-Off 1. Hij wil meer, de titel zelfs. "Alles is mogelijk. Ik geloof zelfs dat we de titel nog kunnen pakken als we zo blijven voetballen", zegt Yaremchuk in Het Laatste Nieuws.

De spits uit Oekraïne gelooft er duidelijk in. "We hebben een sterk team met veel goeie individuele spelers als David, Dompé en Sørloth. Ik vind dat we het hoogste mogen ambiëren", aldus Yaremchuk.

Hij is duidelijk ook in vorm. Na zijn doelpunt vorige week tegen KVO werd hij met twee doelpunten matchwinnaar tegen STVV. "Ik ben erg blij dat ik mijn steentje kon bijdragen in deze cruciale zege. Het hele team speelde een sterke wedstrijd - tot dusver de beste van dit jaar. Veel druk, veel kansen. Volwassen ook. Voor de supporters en de hele club is het fantastisch dat we Play-Off 1 hebben gehaald", besluit Yaremchuk.