Genk en Club mogen niet slabakken: Standard kampioen, dat is zeker mogelijk!

Genk en Club mogen niet slabakken: "Standard kampioen, dat is zeker mogelijk!"

17-03-2019 10:39
4

KRC Genk duikt Play-Off 1 in als koploper, met Club Brugge als eerste achtervolger. Sommige waarnemers sluiten ook Standard Luik, momenteel derde, niet uit als titelkandidaat. Mémé Tchité behoort tot dat kamp van 'believers'.

"Het zijn aanhangers van achtbanen", verwijst Tchité in La Nouvelle Gazette metaforisch naar zijn ex-club. "Ze hebben inderdaad al flink wat hoogtes en laagtes gekend. Maar ik ken de Luikse mentaliteit en ik ben zeker dat de jongens van Preud'homme niets zullen laten liggen. Standard kampioen, het is zeker mogelijk!"

Tchité geeft de Rouches nog een opdracht mee. "Deze zondag ontvangen ze Waasland-Beveren. Dan hebben ze de kans om vertrouwen op te doen door enkele doelpunten te maken. Daardoor kunnen ze de fans nog wat extra motiveren, en die zijn al zo enthousiast."

"Ik vind dat Emond en ook Carcela hun niveau teruggevonden hebben. Zij kunnen aan het einde van het seizoen ontploffen. Ik hoop ook dat Mpoku nog sterker terugkeert", besluit de oud-aanvaller van Standard, RSC Anderlecht én Club Brugge.